Univerzitet Metropolitan – Beograd
Univerzitet Metropolitan // Tadeuša Košćuška 63, 11000 Beograd // Tel: +381 (11) 203 08 85, +381 (69) 203 08 85

 

Univerzitet Metropolitan kao visoko obrazovna institucija uvek je težila da napreduje u svakom pogledu. Nudimo najsavremenije studijske programe koje predaju vrhunski stručnjaci u svojoj oblasti. Ipak sve ovo ne bi bilo moguće i bez vrhunskih uslova za rad i učenje. Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u ulici Tadeuša Košćuška 63, u sklopu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“, odmah pored reke Dunav.

 

Pozivamo vas da dođete i posetite nas i naše prostorije.

 

Vaš Univerzitet Metropolitan

 

 

Univerzitet Metropolitan – Niš
Univerzitet Metropolitan // Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86, 18000, Niš // Tel: +381 (18) 551 000

 

Poslovno-obrazovni centar Univerziteta Metropolitan u Nišu, nalazi se na novoj lokaciji, u ulici: Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86 (bivša upravna zgrada Industrije).
Budući studenti ovde mogu da studiraju Informacione tehnologije, Informacione sisteme, Softversko inženjerstvo, Računarske igre, Biznis i marketing, Menadžment u sportu i Grafički dizajn.
Svi studenti Centra u Nišu prate kombinovanu internet i tradicionalnu nastavu, uz svakodnevne praktične vežbe.

 

Jedan od osnovnih ciljeva ovakvog obrazovanja je i razvijanje sposobnosti za timski rad radi ispunjenja zajedničkog cilja integracijom lične inicijative i grupne kooperacije, zatim razvijanje sposobnosti efektivne komunikacije i efikasnosti u radu sa klijentima, korisnicima i kolegama, kako verbalne tako i tekstualne, upotrebom odgovarajuće terminologije, kao i razumevanje potrebe za kontinualnim učenjem u toku čitave karijere. Univerzitet Metropolitan je specifičan po metodologijama koje primenjuje jer, pored sposobnosti za timski rad, razvija kreativnost i samostalnost u radu. Univerzitet kod studenata razvija sposobnost za inovativno mišljenje, nov pristup problemima, sposobnosti za integraciju i implementaciju najnovijih tehnologija i istraživački duh. Liderski karakter i visoki profesionalni i etički standardi su ono što tražimo od njih.

 

Dođite i posetite naš prostor u Nišu.